IZDAJNIČE: ‘Ginuli smo bez streljiva, a ti si ukrao ček namijenjen nama!’

‘Pitam dilera “transkripata” veleizdajnika Mesića čega se on odrekao i čime je zaslužio da bi godišnje dobivao 800000 kn? Znaš li ti izdajniče koliko je nas ratnika izranjavano i poginulo tvojom krađom tog čeka, koji je bio namjenjen nama na prvim crtama koji smo bezbroj puta ostajali na bojištu bez streljiva?’, pita vojnik s Banovine.

S Banovine nam pristiže jedna velika pohvala za gestu generala Glasnovića koji se odrekao saborske plaće, ali i jedna velika kritika Stjepanu Mesiću zbog čeka koji je “mistično nestao”:

“Tko može više voljeti svoj dom i domovinu od nas koji smo ju u krvlju stvorili? Tko može srušiti temelje koji su udareni 1990 g. srcom i dušom branitelja i hrvatskog naroda na čelu sa prvim predsjednikom dr.Franjom Tuđmanom?

Ovom gestom general Željko Glasnović poručuje u ime svih nas ratnika tko smo i koliko volimo svoj dom i domovinu. Koliko god nas sudili, osudili, proganjali, pljuvali po nama, još smo jači!

O ovom humanom činu generala ne pišu projugoslovenski mediji VL, Jutarnji, 24 sata, Nacional. Oni pišu po diktatu Pupovca o ugroženosti aboliranih četnika. Ovom gestom generala šalje se poruka koliko je uzeto HRVI od 2000 (25-30%), a moju braću po oružju “strpali u socijalne slučajeve”.

Tko je to činio? Banda koja štuje ubojicu Hrvatica i Hrvata “ćosavog ruskog špijuna” Tita.

Pitam te ubojice s Bleiburga, Hudi jama i križnih puteva, koliko su se oni odrekli od partizanskih mirovina?

Pitam dilera “transkripata” veleizdajnika Mesića čega se on odrekao i čime je zaslužio da bi godišnje dobivao 800000 kn?

Sada prijeti Ustavnom tužbom…

Hoće li navesti u tužbi i ukradeni ček dobiven od domoljuba iz Australije?

Hoće li navesti troškove puta u Sjevernu Koreju?

Znaš li ti izdajniče koliko je nas ratnika izranjavano i poginulo tvojom krađom tog čeka, koji je bio namjenjen nama na prvim crtama koji smo bezbroj puta ostajali na bojištu bez streljiva?

Čega ste se vi “ljigavci”, neradnici, na stotine parazitskih tzv. nevladinih udruga kojekakvi gongovi, dokumente, anti-hrvatske platforme odrekli u korist onima kojima je najpotrebnije (bolesnoj djeci,starcima i nemoćnima)?

Ima li koji primjer?

Koliko ste vratili stanova pobijenih Hrvata i Židova?

Jedino čega se ne odričete su “ustaške kune”. Ne odričete se mržnje prema hrvatskom narodu, Katoličkoj Crkvi, dijaspori, braniteljima i svemu što je hrvatsko. To je vaša vodilja, uništiti i ukaljati grobove hrvatskih ratnika.

Generalova gesta i humani čin dokazuje koliko se voli dom od strane njega i nas ratnika.

Koliko god zabranjivali naš pozdrav uvijek smo za svoj dom i domovinu. Svi vi u Saboru izabrani domoljubi povedite se ovom gestom našeg generala barem jednim dijelom jer puno mojih prijatelja ratnika ne primama niti kune, žive skromno i samozatajno, kad ne mogu više izvrše suicid. Ostane samo još jedan grob u nizu hrvatskih ratnika.

Vas pozivam! A ovi drugi su pokazali koliko vole domovinu izlaskom iz sabora 1990, tako i nastavljaju mržnjom prema svemu hrvatskom.

Dok moj braća po oružju “Crne mambe”, 2 GBR organiziraju koncerte za svoje ratne prijatelje, bolesne i izranjavanje, ne dobivaju nikakva novčana sredstva jer iz državnog proračuna za njih nema!

Ali ima za snimanje filmova, za blaćenje HV, SJP, HOS-a.

I to na desetke milijuna kuna, ima za plaćanje svih onih koje sam nabrojio bezbroj puta koji i dalje hodaju po Petrovoj gori, blate moj dom i domovinu.

Stanite vi domoljubi u saboru uz bok generalu Željku Glasnoviću isto kao i Hrvatski narod i branitelji koji su uz njegov bok od ’90. Ujedno pozivam i Predsjednicu da se vrati k svome narodu koji je neće pljuvati i ponižavati.

Neka se ne boji doći na naše obljetnice Bljesak, Borovo Selo, Oluju, jer to je naša svetinja.

Tu su grobovi moje braće po oružju “Crnih mamba, HOSOVACA, HV, SJP”.

Tu su grobovi hrvatskog naroda Bleiburga, križnih puteva i bezbroj jama.

Grobovi hrvatskih domoljuba, tu je vaše mjesto Predsjednice!

S nama i uz nas! Tu su temelji Domovine!

Tu je sloboda hrvatskog naroda, plaćena našom krvlju.”

Zapovjednik izvidničko diverzantskog voda Sunja, Ivo Vranić-Buva.

Autor: S. Vučković/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content