IZVANREDNA VIJEST: Supruga premijera Oreškovića doći će i podržati ‘Hod za život’!

Prvi put se šalje jasna politička poruka – Mi smo za život! Bravo!

Hrvatski političari, bez obzira na Vladu (bila ona desna i lijeva), u pitanje abortusa nikako ne žele ulaziti, većinom s izgovorom ‘To je jako teško pitanje’. Iako je riječ o vrlo lakom Ustavnom pitanju, pravu na život.

Veliku, a možda i povijesnu stvar za hrvatsku nerođenu djecu učinit će ovog vikenda supruga hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, Sanja Orešković. Ona će se naime pridružiti prvom hrvatskom HODU ZA ŽIVOT i tako javnosti poslati snažnu poruku – poruku ŽIVOTA, poruku koju se u ovom vremenu ‘tolerancije na smrt’ ne usudi poslati ni jedan političar na vlasti (osim Marijane Petir i Ruže Tomašić u EU parlamentu), niti itko njima blizak, jer tako se mogu ‘zamjeriti’ vrlo moćnim feminističkim lobijima koji sustavno vrše teror nad nerođenom djecom stavljajući ‘pravo žene’ ispred ‘prava na život’, što je u najmanju ruku apsurdno, pogotovo ako u obzir uzmemo činjenica da Hrvatska izumire. Zbog toga, BRAVO ZA OBITELJ OREŠKOVIĆ!

Građanska inicijativa ‘Hod za život’ organizira u subotu u Zagrebu veliko okupljanje građana pod geslom ‘Za život, obitelj i Hrvatsku’. Okupljanje će započeti u 10 sati na Trgu kralja Tomislav s kojeg će mnoštvo krenuti prema Trgu bana Jelačića.

„Cijela Hrvatska se budi! To dokazuje i organizacija Prvog nacionalnog hoda za život koji će se održati 21. svibnja u gradu Zagrebu! Tisuće ljudi će hodom i zabavnim programom proslaviti ljudski život i prenijeti poruku cjelokupnoj javnosti da je svaki ljudski život dragocjen i veličanstven od samog začeća! Molitvena mreža mladih i naša inicijativa 40 dana za život predvodi devetnicu na Kamenitim vratima za uspjeh Hoda, pa svatko tko želi, može doći moliti s nama od 12. do 20. svibnja u 20h, “ rekao je Ante Čaljkušić, organizator ove inicijative i pozvao sve da zajedno sa svojim obiteljima, prijateljima i znancima podržite ovaj hod za život i budete s njima i sa svima nerođenima u subotu, 21. svibnja 2016., na Tomislavcu, a potom i na glavnom zagrebačkom trgu gdje vas očekuje bogat i zanimljiv program! ‘Hod za život’ je miroljubiv hod građana, a 2016. godine održava se pod geslom ‘Za život, obitelj i Hrvatsku’.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content