KOVAČIĆ O HASANBEGOVIĆU: ‘Iskreno, baš me briga’

Saborski zastupnik Mosta te izgledni budući ministar uprave i potpredsjednik Vlade Ivan Kovačić za N1 komentirao je Mostov odnos prema Milijanu Brkiću i dao svoj osobni stav prema ponovnom izboru Zlatka Hasanbegovića za ministra kulture.

O Milijanu Brkiću kaže da su odlučili da nemaju izborno pravo miješati se u ono što odlučuje druga strana. “Oni biraju.” Na opasku novinara da su ranije drugačije govorili, da je gotovo bio uvjet da primjerice Brkić ne bude ministar unutarnjih poslova i sl., kazao je: “Ako ga oni hoće za potpredsjednika Sabora, neka bude”.

Na pitanje o Zlatku Hasanbegoviću kaže: “Ma gledajte, ne ulazimo u to. Da slažemo Vladu, mi bi je složili kako želimo. Da sad srušimo Vladu, vi bi rekli – opet Mostovci nešto traže. Nisam za Hasanbegovića ili protiv njega, baš me briga iskreno, svejedno mi je ako će se raditi dobro. Ali recite vi, da mi stavimo veto na njega, onda će reći da Mostovci filozofiraju. Da ga pustimo, omnda će ti isti reći da smo opet krivi”, kazao je Kovačić za N1.

Odgovori

Skip to content