Vladimir Kraljević: Donald je pobijedio i bit će najbolji predsjednik u povijesti Amerike

Vladimir Kraljević, vlasnik licencije za izbor Miss Universe Hrvatska, u Studiju 4HRT-a ispričao je dojmove s inauguracije američkog predsjednika DonaldaTrumpa, njegova prijatelja, za kojega tvrdi da će biti najbolji predsjednik.

Bilo je nezaboravno, plakao sam jer je moj frend, kojeg znam 35 godina, pobijedio, postao najjača institucija svijeta – tko ne bi plakao, rekao je Kraljević.

Supruga i ja bili smo jedini volonteri lobisti u Europi, svi su nas omalovažavali i pljuvali, ali Donald je pobijedio i bit će najbolji predsjednik u povijesti Amerike, naglasio je Kraljević.

Kad sam daleke 1968. gospodinu Fredu Trumpu, Donaldovu ocu, s brkovima kao Clark Gable rekao da želim biti rich and famous (bogat i slavan), odgovorio mi je Do something nice for somebody else (Učini nešto dobro za nekog drugog) – to treba Hrvatskoj jer to se vraća, kazao je Kraljević.

Donalda sam upoznao 1973., a Ivanu kasnije. Prodao mi je licenciju za Miss Universe. On je nešto nevjerojatno, kad vas vidi – ili vas voli ili ne voli. Are you a good man? (Jeste li dobar čovjek?) Samo te to pita, ne pita vas ni ime ni prezime, ni odakle ste. Ja ga obožavam, ako ste mu super, nebo je granica. On je moj i dol i to je to, priznaje Kraljević.

Plakao sam kad sam dobio pozivnicu za prijatelje i obitelj, prisjeća se Kraljević koji je pokazao i zanimljive privatne fotografije sa svečanosti i prepričao neke pikanterije, što se jelo i pilo na glamuroznom balu.

Donalda narod obožava jer će vratiti sav biznis u Ameriku. Ne voli ga CNN, ne voli ga press jer nije političar, on nema kolegija – hajmo danas to, to i to – pet minuta briefinga i gotovo.

To treba Hrvatskoj, zaključio je Kraljević. Trump je bio zainteresiran za Brijune, pisali smo pisma i Sanaderu i Mesiću, ali ništa se nije dogodilo.

U Hrvatskoj nema follow up – to je problem, dodao je.

Izvor: kamenjar.com

1 comment

Odgovori

Skip to content