Što o Nedjeljom u 2 kaže Maja Sever?

Foto: Fah

Programsko vijeće HRT-a jučer je na temelju apela Nadzornog odbora raspravljalo o programu javnog servisa, a naročito o istupu Hrvoja Hribara u Nedjeljom u 2, donijevši zaključak da “Novinari i urednici moraju obratiti više pozornosti na etiku i profesionalne standarde, posebno u emisijama uživo”.

Konkretna primjedba koja se ticala emisije Nedjeljom u 2 odnosila se na gostovanje bivšeg ravnatelja HAVC-a Hrvoja Hribara, koji je u emisiji, između ostaloga, optužio redateljicu Ivonu Juku za psihičku nestabilnost, na što ga je dotična redateljica tužila za klevetu.

Svojeg kolegu Aleksandra Stankovića, urednika i voditelja emisije Nedjeljom u 2, branila je novinarka Maja Sever.

“Što se tiče Nedjeljom u 2, htjela bih podsjetiti vas koji možda niste gledali emisiju, da je kolega Aleksandar Stanković nekoliko puta tijekom emisije upozorio gosta Hrvoja Hribara da nije korektno iznositi takve stvari u javnosti. Samo jedan citat: ‘Nije korektno iznositi bilo čiji zdravstveni karton’”.

“Ja sam s kolegom Stankovićem komunicirala o spornom dijelu te emisije”, nastavila je, “on je rekao da emisija ide uživo, a da je on nekoliko puta upozorio gosta i ogradio se, čak mu je gospođica Juka koja je tako ružno prozvana u toj emisiji poslije sms-om rekla da mu zahvaljuje što se profesionalno postavio u toj situaciji”.

“Da li je kolega Stanković trebao napraviti nešto drugo?”, zapitala se Sever. “Ja ne znam što u emisiji uživo možeš napraviti više od toga nego da upozoriš čovjeka da ne može takve stvari govoriti. On je nekoliko puta rekao ‘Ne možete iznositi takve stvari, nečiji zdravstveni karton’; zaista, to je ‘živa emisija’, nije snimljena unaprijed”, zaključila je.

Izvor: narod.hr

6 comments

  1. kristijan

    Za sve su vam krivi jugosloveni, četnici, komunisti, homos.

    Lijepo je živjeti blizu vas!

  2. Sidland

    Sve je ok glavno da nema Klasić četnika Markovine Jakovine, a i vilija matule, taj luđak je najgori, ocjena ćetri (4) Hribara

  3. Mario Milovčić

    Notorne drugarice Maja Sever, Andreja Arežina, Sanja Mikleušević i Tatjana Munižaba, a samo im fali Jagoda Bastalić, su žensko zmijsko leglo liberalnoga jugoslavenstva na Hrvatskoj televiziji kojom očito još uvijek vladaju udbo-kosovski elementi iz radionice G.Radman – M.Rakić, a o muškome leglu neću trošiti riječi. Ako novi ravnatelj K.Bačić zadrži ovakvo stanje onda nema nade da će ikada biti uistinu Hrvatska televizija nego je to znak da je ipak UDBa naša sudba. Nazdravlje!? Lustracija je najprije trebala početi na HRT-u i u ostalim državnim institucijama, a sutra ćemo vidjeti kako stoje stvari kad Šeks i Vujić izaberu Vladino Povjerenstvo za suočavanje s prošlošću. Neka nam Bog pomogne, dragi Hrvati, jer mi smo mazohistička država, a sadistički pupavci i pupavke to i trebaju. Nama ne može ni 100 Romana Leljaka pomoći. Ali naši su BRANITELJI uvijek Za Dom Spremni!!!

  4. Marijan Trninic

    Draga Maja, čestitam ti jer si uspjela svojom pojavom na ekranu da uzmem daljinski i mijenjam programe. Da još imam svoj GLOCK 19 propucao bih svoju plazmu kada bi ugledao tvoju odurnu facu i sa tvojim priglupo uvredljivim pitanima tvojim gostima u studiju. Majice, ako promeniš ssvoje prezime u Sjever, možda ima nade za tebe. Malo ću provjeriti udbaško komunjarske korjene tvoje obitelji

  5. Bozo Kolakovic

    Maja Sever, : ” Sto bi po Vasem ,zdravom , razumu trebao biti krscanin zdravog razuma , nadahnut objektivnoscu i ljudskom realnoscu ” ??? Potrudite se odgovoriti , po mogucnosti . HVALA !

Odgovori

Skip to content