SVIJET JE MALI: Žrtva napada gradonačelnika Požege snimljena u zanimljivom društvu

Opravdano puno prašine diglo se oko napada gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića na Mladena Mirkovića, novinara 034 Portala, koji se dogodio u petak.

Do incidenta je došlo na konferenciji za novinare sazvanoj radi dodjeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri, a prema tvrdnjama Neferovića razlog za njegovu burnu reakciju je članak objavljen na navedenom portalu, u kojem novinar tvrdi da on osniva Nogometno središte Požegu, samo da bi tamo ‘uhljebio’ svog oca, Neferovića starijeg.

Zanimljivo, članak u kojem se spominje Neferovićeva obitelj objavljen je usred predizborne kampanje u kojoj se on natječe za dožupana.

Slučajno, ili je riječ o dobro smišljenom incidentu? Umjesto zaključka, napisat ćemo da je tekst napisao bivši predsjednik gradske organizacije Foruma mladih SDP–a, kojega možete vidjeti na fotografiji, u društvu bivšeg šefa SDP-a Zorana Milanovića.

Koji god razlog napada bio, za njega nema opravdanja. Misli to i predsjednik Vlade Andrej Plenković. Osim što je osudio napad, od Neferovića je zatražio da se povuče iz kampanje za lokalne izbore, u kojima sudjeluje kao kandidat za dožupana.

Također, protiv požeškog gradonačelnika policija je podignula optužni prijedlog za počinjeni prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te mu je izrekla mjeru zabrane približavanja 25-godišnjaku u trajanju od osam dana. Sumnjiči ga se i za kazneno djelo prijetnje.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content