KAKVA PODLOST – OSVANUO LAŽNI STEVO CULEJ: ‘Podmetnutim Twitter profilom antife napadaju branitelje’

U srijedu oko 19 sati, HDZ-ovog saborskog zastupnika Stevu Culeja zgrozila je vijest, koju su mu javili kolege, da su pod njegovim imenom i prezimenom na Twitter profilu objavljene objede na račun HDZ-ovog kandidata za splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.

“Prijatelji su mi se javili s pitanjem što ja to pišem na Twitteru. Pojma nisam imao o čemu govore. Kakav Twitter? Ne znam to ni izgovoriti da vam budem iskren, a kamoli s tim se služiti. Onaj koji je to napravio, podcjenjuje me kao čovjeka. Kad mi je prijatelj poslao isječak s mojom slikom u odorii, u kojem govorim protiv stranačkog prijatelja, šokirao sam se“ , govori Culej ekskluzivno za Direktno, vidljivo iznerviran i još uvijek pod dojmom pročitanih objeda koje je u njegovo ime napisao nepoznati počinitelj.

Trenutak u kojem je osvanuo njegov lažni profil i navedene objede nikako nije slučajan, uvjeren je Culej, jer je izabran trenutak, kaže, da se oblati HDZ-ovog kandidata uoči izbora.

“Na lažnom Twitteru uglavnom se pljuje i vrijeđa Oparu i to je tempirano točno u vrijeme najžešće kampanje za gradonačelnika. Na tom lažnom profilu svašta piše, ne znam ni nabrojati jer to nije moj vokabular“, kaže naš sugovornik.

Isto tako, nije slučajno, nastavlja, da je izabran Split kao mjesto u kojem ga žele ocrniti.

“U javnosti je dobro poznato da u Splitu, pored specijalne policije, imam svoje suborce s kojima sam prošao sve od Vukovara do Dubrovnika. Da sada ‘zapalim’ za Split, odmah bih skupio 500-injak momaka koji bi me dočekalo. To muči one koji se kriju iza lažnog profila“, tvrdi Culej.

Zanimalo nas je zašto su baš njega iskoristili za napad na Andru Krstulovića Oparu, na što nam je odgovorio kako ga lijevi mediji već “poduže vrijeme imaju na piku”.

“Mediji su me locirali jer sam branitelj i nadaju se da ću puknuti, što se nikada neće dogoditi. Svi projugoslavenski i ljevičarski napadi, te takozvane ‘antife’ koje napadaju, većinom ciljaju hrvatske branitelje, koji su najslabiji zbog svog narušenog zdravlja“, uvjeren je branitelj.

Ne želi upirati prstom u one koji su mu podmetnuli Twitter profil, već očekuje da institucije rade svoj posao te provjere i ispitaju ovakva podmetanja.

“Predvidio sam u Hrvatskom saboru napade na mene, moje prijatelje i suborce, da nam se imputira da činimo ono što nikada nismo. Ovaj današnji napad, s lažnim Twitterom je ciljani, orkestrirani projugoslavenski napad“, kaže naš sugovornik.

Naglašava kako ga je posebno razljutilo što su na lažnom Twitteru stavili njegovu sliku u časničkoj odori s odličjima.

“Svi koji me poznaju, jako dobro znaju da ja nikada ne ističem odlikovanja, slikam se s konjima i crnim svinjama“, poručuje Stevo Culej.

Podsjetimo, na sučeljavanju u organizaciji Slobodne Dalmacije u srijedu, kandidati za splitskog gradonačelnika Andro Krstulović Opara i Željko Kerum udarali su ‘ispod pojasa’. Opara je Keruma prozvao zbog kockanja, na što mu je ovaj uzvratio da se on barem nije u Milanu bavio prostitucijom. Opara “zbog Kerumovih gnjusnih uvreda i prijetnji’ otkazao sučeljavanja, a oglasio se i Kerum, koji tvrdi tvrdi da je netko protuzakonito snimio prepirku koja je trebala ostati ‘u četiri oka’.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content