TAKO TO RADI 24.SATA: Pročitajte kako cenzuriraju Željku Markić

Foto: Petar Jurčević, snimka zaslona, montaža narod.hr

Pogledajte koje dijelove odgovora Željke Markić Tomislavu Klauškom su izbacili 24sata!

U petak su 24 sata objavili odgovor dr. Željke Markić, predsjednice udruge U ime obitelji, na komentar Tomislava Klauškog pod naslovom “Pišu o Titu i hodaju za život, ali ne brinu za oboljelu djecu”, koji je objavljen u utorak 20. lipnja 2017. godine.

24sata su tražili od dr. Markić da izbace ove dijelove kako bi objavili njezin odgovor na neistinite optužbe Klauškog da ona i niz drugih ljudi ne brinu za oboljelu djecu, u tekstu u kojem je zapravo bolesnu djecu iskoristio za obračun s neistomišljenicima:

“Neću ulaziti niti u činjenicu da je kao jedini pozitivan primjer brige o bolesnoj djeci Klauški naveo zastupnicu HNS-a, stranke povezane s nizom korupcijskih afera, odnosno kriminalom kojim se novac iz državnog proračuna uzima za osobnu korist, niti ću podsjećati da je Klauški godinama dobivao plaću pišući za Index čiji je vlasnik, Matija Babić priznao te je osuđen, jer nije platio najmanje milijun kuna poreza – odnosno – zato što nije u proračun uplatio dio svojih prihoda – isti onaj proračun RH iz kojeg se financiraju lijekovi za bolesnu i hrana za gladnu djecu.”

“Sav taj novac koji Babić nije uplatio – u državni proračun, a HNS i Klauškom bliske udruge potrošile – iz državnog proračuna – oduzet je od lijekova, liječenja, obrazovanja, porodiljnih, mirovina onih čiji je to novac – hrvatskih građana…”

Tekst možete pročitati ovdje:
https://www.24sata.hr/news/zeljka-markic-nije-istina-da-se-ne-brinem-o-gladnoj-djeci-531541

Tekst Tomislava Klauškog možete pročitati ovdje:
http://www.24sata.hr/kolumne/pisu-o-titu-i-hodaju-za-zivot-ali-ne-brinu-za-oboljelu-djecu-529292

Odgovor koji je dr. Markić poslala 24sata možete u cijelosti pročitati ovdje:

Dr. Markić: Kako je Tomislav Klauški iskoristio bolesnu djecu za napad na neistomišljenike

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content