IZBORNIK DALIĆ: Nema uhljebljivanja, volim ovu zemlju i za nju sam spreman dati sve

Zlatko Dalić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i za predstojeće dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Odlučio je to izvršni odbor HNS-a na sjednici u ponedjeljak.

Davor Šuker kazao je novinarima kako će Dalić nastaviti raditi bez ugovora i da nije dogovorena nikakva premija odvede li “vatrene” u Rusiju. Komentar takvog dogovora zatražen je od samog izbornika Dalića koji je ostao pri ranije izrečenim stavovima kako je spreman dati sve za reprezentaciju i kako mu ugovor nije potreban.
“Što će mi ugovor? Mogao sam potpisati na tri godine, ali što ako se ne plasiramo u Rusiju? Da imam ugovor, da budem izbornik i da uživam? Ne, nisam takav”, poručio je izbornik za 24sata.
“Ovime sam želio pokazati kako bi se trebalo ponašati. Nema nikakvog uhljebljivanja. Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što i kako dalje”, nadodao je.

Unatoč različitim interpretacijama njegova imenovanja, Dalić nema sumnje zašto je prihvatio izborničku funkciju.
“Hrvat sam, volim ovu zemlju i za nju sam uvijek spreman dati sve. Neka pljuju po meni i pričaju što hoće, ja sam odlučio da je ovako najbolje”, zaključio je Dalić.

Izvor: direktno.hr/24sata

Odgovori

Skip to content