Što ju više napadaju, ona više blista: Zanosna predsjednica ‘obara’ u čipki

Foto: faH

Kolinda Grabar Kitarović na svečanoj je sjednici Hrvatskog sabora, povodom međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, oduševila svojim odvažnim stilom.

Iako se već neko vrijeme priča o predsjedničinim hrabrim kombinacijama i ovaj put je Predsjednica odlučila napraviti iskorak od klasičnog odijela te obući čipkastu haljinu.

Čini se kako medijski napadi Predsjednicu ne diraju s obzirom na to da ona izgleda sve bolje i bolje.

I ovoga puta je ostala vjerna hrvatskoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović te je obukla haljinu iz njezine nove kolekcije.

2 1

Izvor: ovdje

3 comments

  1. Alemka Crnčan

    E, da! Angela Merkel je stvarno primjer par exellence! Neugledna, muškobanjasta, i vječito u odijelima za koja ne znaš jesu li namijenjena muškarcima ili ženama. A i kao političarka se zaista dokazala, ma naklon do zemlje. :-/ Ukratko, državnica bi trebala biti autoritavna neugledna baba muškobanjastog stila i manira, ili motka bez ženskih atributa…a ako, nedajbože, izgleda kao žena, onda bi trebala poduzeti sve što može da to sakrije. Cipele s visokom potpeticom strogo zabraniti! Ženstvenost na sve načine prikriti, da se ne bi poneki muški kompleksaš, ženska osrednjeg izgleda i nedovoljno uspješna u životu, ili dečko koji ne voli djevojke našli emotivno pogođenima i uvrijeđenima.

  2. kristijan

    To može nositi doma a ne na protokolima na kojim izgleda ko sisata lutka koja nabada tlo visokim petama.
    Neka se ugleda kako se odijeva jedna Federica Mogherini ili Merkel.

    Obnašanje državničke funkcije zahtjeva odjeću koja je primjerena ulozi; dakle bez isticanja bilo kakvih atributa, decentnost.
    Onda je ljudi ne bi zvali KOKOlinda.

    Usput neka nauči hodati u štiklama a ne da poskakuje ko na federima. Možda je to zgodno u NATO ali ovdje je smiješno.

  3. Josipa Pogačić

    Predsjednica izgleda zanosno bez obzira na to što obukla. Ipak, mislim da to ne bi trebalo komentirati na način “što je više napadaju, ona se sve ljepše oblači”. Svojevremeno je princeza Dijana nosila sve ljepše haljine i sve više pete što je nesretnija bila u braku. Ja bih Predsjednici preporučila da ovu haljinu nosi u privatnim prilikama, a kad je Predsjednica, da nosi što jednostavnije i po mogućnosti jednobojno. Kao Predsjednica ne treba svraćati pozornost na svoju lijepu figuru (to i nije potrebno, jer doista je jako lijepa), nego na svoju pamet koju, srećom, ima. Tako ja mislim. Inače, nije mi važno što bilo tko ima na glavi nego u glavi, ljepota nije grijeh nego je uglavnom prednost u kombinaciji s pameću i dobrim odgojem.

Odgovori

Skip to content