TwitterFacebookPinterestGoogle+

Održana korizmena duhovna obnova za članove Hrvatske udruge Benedikt

U subotu 08. 04. 2017. godine u organizaciji HUB u kapeli samostana Školskih sestara franjevki na Lovretu u Splitu održana je Korizmena duhovna obnova za sve članove HUB, kao i za članove njihovih obitelji i prijatelje.

Duhovnu obnovu je predvodio don Mladen Parlov, profesor na KBF-u u Splitu. Ova duhovna obnova se sastojala od tri dijela: IMG_3254 2započela je molitvenim nagovorom don Mladena, koji je sudionike pripremao za nadolazeći Veliki tjedan naglasivši da u svim životnim situacijama molimo poput Isusa: ‘Bože, neka bude volja Tvoja’.

Na kraju nagovora sudionici su prošli kroz ispit savjesti i to kroz odnos prema BOGU, odnos prema BLIŽNJIMA i odnos prema SEBI. Nakon ispita savjesti uslijedila je ispovijed, klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom i molitva krunice koju je predvodila časna sestra Dominika Grgat, te sveta misa koju je predvodio don Mladen Parlov.

Prvo čitanje i pripjevni psalam pročitala je Mirela Majstrović. Pjevanje je animirala dr. Iva Jurić. Po završetku svete mise okupljeni su se uputili na zajednički ručak gdje su nastavili druženje zahvaljujući Gospodinu. 

IMG_3253 2

Mirela Majstrović, HUB

Photo: Emilio Šimić, HUB

 

1 comment

  1. Marija perkovic Reply

    Predivna duhovna obnova uz vodjenje pravog duhovnika . Marija perkovic

Komentiraj