Milan BANDIĆ PODRŽAO PUPOVČEV antihrvatski projekt

Na samom početku ispričavam se svim Srbima u Hrvatskoj koje će moje riječi pogoditi, povrijediti ili natjerati na suze. Nakon objave biltena Srpskog narodnog vijeća pod nazivom „Govor mržnje i nasilje prema Srbima u 2015.godini“ primoran sam regirati prvenstveno zbog jedne stvari koja me najviše zabrinjava.

Vjerojatno mislite da je to Milorad Pupovac odnosno njegovo prodavanje naknadne pameti i držanje moralnih lekcija  ili pak mislite da je to što se u navedenom biltenu napadaju i prozivaju istaknuti domoljubi i domoljubni portali. Sve je to razlog moje reakcije, međutim reagiram prvenstveno zbog onoga što se nalazi na dnu druge stranice gdje se navodi tko je dao PODRŠKU biltenu Milorada Pupovca. Podršku su dali Ured Vlade Republike Hrvatske za ljudska prava i prava nacionalnih manjina i grad ZAGREB.

>> PISALI STE NA FACEBOOKU PROTIV SRBA? Pupovac vas i vaše statuse ‘prati’ u biltenu!!!

Na čelu tog grada nalazi se osoba koja je deklarirana Hrvatina i populist. Gradonačelnik Zagreba u jutarnjim satima polaže vijenac na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr.Franje Tuđmana dok nekoliko sati poslije stavlja bedž na košulju i drži govore pohvale o jednom od najvećih zločinaca Josipu Brozu Titu. Gradonačelnik naše metropole veliki je dobrotvor koji pomaže svima pa je ovoga puta pomogao i vođi Srba u Hrvatskoj Miloradu Pupovcu.

Sramotno ali istinito. Pomoći tiskanje biltena kojim se tobože upozorava na mržnju i nasilje prema Srbima , a zapravo služi za pročetničku propagandu nije ništa drugo nego djelovanje protiv hrvatskih nacionalnih interesa. Osoba koja populističkim potezima osigurava pobjedu na prošlih nekoliko izbora za gradonačelnika Zagreba očito nema savjesti ni morala. To je ista ona osoba čija je stranka Bandić Milan 365-stranka rada i solidarnosti jedina potpisala koaliciju s MOSTOM  i Domoljubnom koalicijom te se na taj način možda zaštitio od pravosudnih i drugih tijela RH. Iako je zadatak Srpskog narodnog vijeća upravo tiskanje ovakvih i sličnih biltena nepojmljivo je da imaju potporu grada Zagreba.

Moje mišljenje o Srbima, njihovom položaju u RH  te odnosu i ponašanju Hrvata prema njima je vrlo jasno. Nacionalne manjine u RH  trebaju imati sva ustavom zajamčena prava. Međutim njima ni to nije dovoljno već žele imati veća i više prava od Hrvata, voditi hrvatsku politiku i držati nam lekcije o povijesti. Nedopustivo je da su glavni akteri na našoj političkoj sceni već godinama nekakvi Uzelci, Stanimirovići i Pupovci. Sve je to zahvaljujući „našim“ dosadašnjim anacionalnim vladama i vlastima. Mladi nacionalno osviješteni intelektualci odlaze trbuhom za kruhom po bijelom svijetu dok se sinovima i kćerima istaknutih Srba osiguravaju najbolji položaji i radna mjesta.

Možda je ova Bandićeva PODRŠKA Srpskom narodnom vijeću, a posredno Pupovcu i SDSS-u tek početak njihove zajedničke suradnje čija je iduća faza formiranje zajedničkog kluba zastupnika u Hrvatskom saboru.

Pojedinci će negodovati zbog prozivanja Milana Bandića kojega možda smatraju desničarem, domoljubom i hrvatinom. Ne želim ulaziti u to koliki je Bandić domoljub ali PODRŠKA Pupovcu u antihrvatskom projektu  i nošenje bedža druga Tita navode me na zaključak da je njegovo istinsko domoljublje vrlo upitno.

Ne živi se od Domovine već za Domovinu.

Marijo Popović/HUB

3 comments

  1. Kornelij

    Od Bandića ništa nova. Davao je on prostore Margetiću, upošljavao pravaše da im zatvori usta, sve to našim novcem …

  2. B. Leventic

    Kada Bandić skine natpis Tita na našem Kazalištu u Zafgrebu onda može reči da mu je Zagreb u srcu a da onda neka sklapa sa Pupovcem i blati zajedno sa njim Hrvatsku. Toliko o našem gradonačelniku

Odgovori

Skip to content