UZ DERNEK U KUMROVCU: Bez lustracije nema Croatije

Na dan 25. svibnja štovatelji jugoslavenskog komunističkog režima na čelu s Pusićima i Mesićima slavit će rođendan megazločinca Tita uz zločinački dekor „plemenitih kapi partizanki“ uz zločinačku štafetu indoktrinirane „mladosti“, pjevat će se pjesme „Po šumama i gorama“, „U tunelu usred mraka“!

Pjevat će se iste one pjesme uz koje su Titovi partizani svirepo ubijali nedužne ljude na svim „Križnim putevima“ od svibnja 1945. do studenog 1991. Taj povampireni komunistički bal vampira završio je na Golgoti Ovčare, a izvođači i režiseri smrtonosnih „radova“, njihovi pomagači i zatajivači, ostali su isti do dana današnjeg. Apologeti tog zločinačkog, diktatorskog sustava, koji je trebao zatrti svaki trag Hrvatske i hrvatstva, plesat će svoj posljednji valcer.

Isti dan, gle zanimljive koincidencije, isti dan rođendan će slaviti i Tomislav Karamarko, potpredsjednik Vlade zadužen za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Tomislav Karamarko, prvi je snažno digao glas osude Titovog totalitarnog, zločinačkog režima i za tu tvrdnju postoje mnogi neoborivi dokazi. Prvi je visoko rangirani političar koji je rekao DA lustraciji, koji se usudio uhititi Josipaa Boljkovca, koji se usudio suprotstaviti Manoliću, Mesiću, Perkoviću i Mustaču.

Stevan Mesić-Burduš, više puta je istakao kako je Karamarkovo nerazumijevanje „Titove epohe“ dovelo do njihovog razlaza i nakon toga su počeli neviđeni orkestrirani napadi na tog domoljuba i Hrvata čiji je otac prošao strahote „Križnog puta“! Napadi upravo sada eskaliraju do neviđenih razmjera. Nažalost, na mnoge izmišljotine i medijske konstrukcije, kojima je jedini cilj udaljiti Karamarka iz politike, nasjeli su i mnogi znani i neznani demokršćani koji se hrane na projugoslavenskim portalima obučenim u kvazi desničarsko ruho.

HRVATSKO NACIONALNO ETIČKO SUDIŠTE, točno u vrijeme kada će se u Kumrovcu održavati zločinački partizanski dernek, u uzvišenoj atmosferi Mimarinog doma, u uzvišenom okružju hrvatske povijesti i kulture održat će svoju najznačajniju, svečanu sjednicu.Tema sjednice je osuda svih manifestacija komunističkog režima, zabrana naziva ulica, trgova, obala i plovila koja svojim imenima promiču taj totalirtarni sustav, zabrana udruga i povijesnih falsifikata koji veličaju Tita i njegov zločinački režim. Raspravit će se i donijeti nacrt zakona o zabrani veličanja komunističkog režima. Jedino zakon i podzakonski akti mogu učinkovito, pravno materijalizirati rezolucije parlamentarne skupštine vijeća Europe 1096, rezoluciju 1481 i našu saborsku deklaraciju donešenu koncenzusom 2006 godine.

Nacrt hrvatskog zakona o zabrani svih manifestacija totalitarnog komunističkog režima bio je „spreman“ 28.02.2016, a od tog datuma počelo je pažljivo lobiranje i okupljanje onih snaga koje duboko razumiju potrebu donošenja takvog zakona. U međuvremenu, dogodila se i značajna inicijativa u EU parlamentu, a grupa EU parlamentaraca otpočela je izradu sličnog zakona koji bi, ako prođe, vrijedio za sve postokomunističke zemlje Europske unije. Naša, hrvatska inicijativa, osnažena je i donošenjem istog zakona u Poljskoj koji je upravo stupio na snagu. Poljski zakon propisuje da se u roku od tri mjeseca izbrišu nazivi ulica i ustanova koji podsjećaju i veličaju komunizam. Radi se o promjeni imena između 1000 i 1400 ulica, trgova i ustanova.

Razumljivo je svima, kako je značajno pitanje političkog trenutka i naglaska na ono, „a šta ako zakon ne prođe“? Autori i kreatori tog značajnog zakona pobrinuli su se dati odgovore i na to pitanje. Ako ne prođe zakon u saborskoj proceduri, hrvatski narod konačno mora protrljati oči i probuditi se iz tog ružnog komunističkog sna, izaći na masovni narodni, obvezujući referendum. Ne postoji ni jedna ustavna zaprijeka da se to ne učini na veličanstven način, na način koji možemo vidjeti u odsjaju „Hrvatskog proljeća“ iz 1971. Razlika je u tome što danas „Imamo Hrvatsku“ i tu Domovinu možemo izgubiti jedino neznanjem i kukavičlukom!

Prvi puta, jučer, o problematici lustracije kristalno jasno očitovala se i udruga „U ime obitelji“ u okviru svog „Projekta Domovina“. To ohrabruje, ako se prisjetimu trijumfalnog referenduma o braku. Platforma LUSTRACIJE mnoge političke „gubitnike“ može značajno vratiti u politički život Hrvatske na opću dobrobit cijele nacije.

Notorni UJDI-evac Žarko Puhovski, predosjeća što se sprema, osjeti te žmarce istine na svojoj koži i lakonski, demagoški izjavljuje:

“Titovi zločini u prve četiri godine nakon 1945. mogu se lako usporediti sa zločinima režima NDH“!

Ma pogledajte koja je to notorna demagoška i deklarativna izjava nekakvog ljigavog priznanja Titinih zločina. Puhovski se valjda nada kako ćemo ponovo nasjesti na glupava priznanja i nedjelujući nastaviti živjeti na istim zločinačkim temeljima koji se nalaze čak i u Ustavu RH. Druže Puhovski, a šta ćemo raditi s ostalih 40 godina komunističkih progona, sa stotinama tisuća godina robije, šta ćemo raditi sa progonima Crkve, ubojstvima u režiji UDBE i komunističke mafije?
Titovi zločini i zločini režima NDH mogu se znanstveno i pravno analizirati i uspoređivati jedino u kontekstu Drugog svjetskog rata od 1941. do 1945. godine! Sve iza toga, radi se o najmonstruoznijim klanjima ideoloških, potencijalnih neprijatelja Tita i njegovog režima u miru, nakon završetka rata, što je primjer državnog terorizma. Tito je na zločinu stvorio diktatorsku zločinačku Jugoslaviju, a jednako tako ju je održavao u životu.

Da je, kojim slučajem, NDH opstala uz podršku zapada, a bilo je takvih ozbiljnih ideja, posebno iz one čuvene Churchilove izjave „fifthi fifthi“, ona bi bila država parlamentarne demokracije. U tom slučaju, Tito bi ostao marginalac, nitko i ništa! Bez Hrvatske, bez Jadranskog mora, Tito ne bi postojao, a ne bi postojala ni Jugoslavija! Tito je Hrvatsku morao ugušiti u moru krvi i zločina kako bi se on mogao diktatorski bahatiti na „Galebu“, na našem prekrasnom moru, kako bi mogao „kimjoingunovski“ paradirati kojekakvim sletovima, štafetama, kako bi mogao provoditi hedonističku parolu „use, nase i podase“. Eto, to je bio zločinac Tito kojega naši vrli „socijaldemokrati“ stavljaju ispred predsjednika Tuđmana!
Zašto? Jer žele Jugoslaviju, jer ne žele Hrvatsku! Zbog toga im je Tito idol, zbog te ideje odani su čak i zločinu!

Pred nama je povijesna zadaća rušenja mita o Titu, o NOB-u, mita o Jasenovcu! Ako ispunimo taj povijesni zadatak zauvijek će nestati ideja neke treće Jugoslavije iza koje se uvijek skrivala Velika Srbija. Moramo biti svjesni riječi predsjednika Tuđmana „IMAMO HRVATSKU“! Moramo znati tu Domovinu čuvati kao zjenicu oka svoga. Prtestanimo sa podjelama unutar demokršćanskog korpusa hrvatskog naroda, jer veleizdajnici mogu opstati samo na temeljima naših podjela.

Učinimo prvi korak u MIMARI 25.05. u 11 sati, podržimo HNES koji ponovo otvara platformu za dovršetak stvaranja naše lijepe Domovine.

Kazimir Mikašek-Kazo/hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content