RASULO U SDP-u Melčić uzvraća Ostojiću: On je kandidat za Remetinec; Bernardić se mora riješiti pijanaca i narkića!

Za prošlih unutarstranačkih izbora postalo je jasno kako je SDP razjedinjena stranka, a javnosti je to postalo jasno pogotovo kada se članstvo podijelilo između Komadine i Milanovića.

Milanović je nakon izgubljenih parlamentarnih izbora kukavički uzmaknuo. U politici je njegov trag vidljiv samo u praznoj saborskoj fotelji u čije ime prima zastupničku plaću. Na novim je unutarstranačkim izborima dugogodišnja Milanovićeva desna ruka, Ranko Ostojić, poražen od strane Davora Bernardića koji je za vrijeme Milanovićeve ere dugo guran u sjenu.

Sinoćnji status Ranka Ostojića upravo je odličan pokazatelj koliko je zapravo SDP podijeljena stranka. Na Facebooku je Ostojić otvoreno prozvao zagrebačkog SDP-ovca Marka Melčića.

“Dragi prijatelji, ne bih vas toliko opterećivao sa statusima o Marku Melcicu da nisam saznao da je on vrlo ozbiljan kandidat SDPa za zagrebačkog gradonačelnika. Svašta čuješ, gledaš, čitaš…Ipak procjena da je glavni državni ovršitelj dao zeleno svijetlo , da tkz. Javna TV daje punu podršku, da Diler TV stavlja svu svoju novu vlasničku i drugu strukturu daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan – “Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno ” uopće nije za zanemarit…Pripremite se”, napisao je Ostojić.

Melčić je demantirao da je kandidat za gradonačelnika:

“Nisam kandidat! A Ranko Ostojić je mogao biti kandidat za gradonačelnika Splita. Opet. Najmekaj, jednom je već izgubio. Po meni Ranko je ozbiljan kandidat za Remetinec. Davor Bernardić bi dobro napravio da sve kandidate za Remetinec iz Kukuriku vlade odmakne što dalje od novog rukovodstva SDP. Za nultu toleranciju na korupciju! I garnituru bez pijanaca. I narkića”, napisao je Melčić.

Izvor: ovdje

4 comments

Odgovori

Skip to content